Huidverzorging producten - Vital By Nature

Vital By Nature
Ga naar de inhoud

Huidverzorging producten

Winkel
Huidverzorging producten
Het beste van hennep speciaal voor de huid
biologische bodylotion van Sativa Beauty
Sativa Beauty
Medihemp komt met een eigen natuurlijke huidverzorgingslijn: Sativa Beauty. Een unieke verzorgingslijn waarbij de kracht van hennep samen met andere natuurlijke ingrediënten in de hoofdrol staan. Voedend, revitaliserend, balancerend en hydraterend. Hoogwaardige, innovatieve en duurzame crèmes, lotions, oliën en shampoo. De producten worden samengesteld door een team van specialisten met een passie voor de natuur. Zo bevatten de producten biologische, koudgeperste hennepzaadolie, hennepextract en/of fijngemalen hennepbladeren samen met andere innovatieve en natuurlijke ingrediënten voor de huid, zoals acai bessen extract en squalaan.
Sativa Beauty
Sativa Beauty voor de huidverzorging
Het beste uit de natuur, speciaal voor de huid. Alle producten zijn 100% biologisch, vegan en worden volledig duurzaam geproduceerd. Daarbij zijn de producten dermatologisch getest en in het bezit van belangrijke kwaliteitscertificaten. Ze worden geleverd in luxe uitziende verpakkingen.


Huidverzorging
Zo bevat deze crème een mix aan amandel-, olijf-, druivenpitolie en de kracht van hennep ter elasticiteit van de huid. Geleverd in een luxe verpakking van 72,82% gerecycled materiaal
19.50 €
Toevoegen
Huidverzorging
De Calm Face Cream Bio van Sativa Beauty is dermatologisch getest, vegan en 100% natuurlijk.
45.50 €
Toevoegen
Huidverzorging
Geschikt voor ieder haar- en huidtype. de shampoo in nat haar in masseren, even in te laten trekken en daarna grondig uit te spoelen voor optimaal resultaat.
19.50 €
Toevoegen
Huidverzorging
De Nurture Facial Oil is geschikt voor ieder huidtype, dermatologisch getest en in het bezit van belangrijke kwaliteitscertificaten, zoals Natrue (Natural Cosmetic) en GMP Cosmetic (Good Manufacturing Practice).
19.50 €
Toevoegen
Huidverzorging
Geschikt voor dagelijks gebruik en ieder huidtype. Breng de bodylotion aan op een droge huid en goed in masseren voor optimaal resultaat.
19.50 €
Toevoegen
Over ons
Wij selecteren met zorg mooie en gezonde producten voor in onze webshop..
OPENINGS TIJDEN

U kunt bij ons 24/7  bestellingen plaatsen
Wij proberen uw bestelling z.s.m. te versturen
Vital By Nature
Terug naar de inhoud