THCA - Vital By Nature

Vital By Nature
Ga naar de inhoud

THCA

Winkel
THCA is een interessante cannabinoïde die een scala aan therapeutische voordelen zou kunnen bieden zonder de traditionele "high" geassocieerd met THC. Het heeft meerdere mogelijke medische toepassingen, en het kan veilig en verantwoord worden gebruikt om de slaapkwaliteit te verbeteren, pijn te verminderen, eetlust te stimuleren en meer. Voordat u cannabis in uw levensstijl opneemt, moet u met uw arts overleggen, aangezien er enkele mogelijke bijwerkingen zijn waarmee u rekening moet houden.

Bovendien is het belangrijk om te begrijpen hoeveel van het product u zou moeten nemen en wat voor soort effecten het zou kunnen hebben. Beginnen met een lage dosis en afwachten hoe je lichaam reageert, is altijd een goed idee als je voor het eerst eetwaren consumeert.

Wij adviseren om te beginnen met twee druppels voor het slapen gaan. heeft dit geen effect dan kun je datlangzaam verhogen.
canabidoieden
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN THCA?
1. De voordelen van het gebruik van THCA zijn pijnverlichting, ontstekingsremmende effecten, verbeterde slaapkwaliteit stimulatie van de eetlust, verminderde toevallen (epilepsie) en neuroprotectieve effecten op de hersenen.
IS ER EEN RISICO VERBONDEN AAN HET NEMEN VAN TE VEEL THCA?
2. Ja, er is een risico verbonden aan het nemen van te veel THCA. Het kan een droge mond, duizeligheid, hoofdpijn, angst en paranoia veroorzaken. Het is belangrijk om te beginnen met een lage dosis en af ​​te wachten hoe uw lichaam reageert voordat u de hoeveelheid verhoogt.
HOE SNEL MANIFESTEREN DE EFFECTEN VAN THCA ZICH?
3. Het duurt langer voordat de effecten van THCA zich manifesteren dan van andere cannabinoïden, zoals THC, omdat het via je spijsverteringsstelsel wordt opgenomen in plaats van via je longen. Daarom is het belangrijk om minstens twee uur te wachten voordat u besluit om al dan niet meer in te nemen. Het is altijd het beste om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen.
IS HET VEILIG OM THCA TE GEBRUIKEN?
4. Ja, THCA wordt over het algemeen als veilig beschouwd, hoewel er enkele mogelijke bijwerkingen en risico's verbonden zijn aan het nemen van te veel.
THCA
THCA van eigen wietplanten
27.50 €(incl. Btw)
Toevoegen
Over ons
Wij selecteren met zorg mooie en gezonde producten
OPENINGS TIJDEN

U kunt bij ons 24/7  bestellingen plaatsen
Wij proberen uw bestelling z.s.m. te versturen
Vital By Nature
Terug naar de inhoud