Thee soorten zoals Taka Turmeric - Vital By Nature

Vital By Nature
Ga naar de inhoud

Thee soorten zoals Taka Turmeric

Winkel
Thee Soorten
Laat de zon binnen!

Wij geloven dat kurkuma essentieel is voor een gezonde levensstijl, en om het beste uit deze prachtige gouden specerij te halen, moet het biologisch zijn. Dus elk van onze unieke recepten is liefdevol gemaakt van de zuiverste biologische ingrediënten, voor een reeks premium kurkuma-thee en kurkuma-supplementen.

Taka Turmeric is een kleinschalig moeder-dochterbedrijf. Samen delen zij de liefde voor natuur en het veelzijdige kruid kurkuma; ook wel curcumine of geelwortel genoemd. Als team streven zij om het beste kurkumasupplement te leveren wat moeder natuur te bieden heeft. Alle producten van hen zijn daarom 100% biologisch en genieten van een pure en onbewerkte smaak. In hun assortiment vindt u onder andere Kurkuma thee.


Taka Turmeric heerlijke thee soorten met kurmuma
Taka Turmeric
De lekkere biologische blend van kurkuma en gember werkt verwarmend en verkwikkend.
3.99 €
Toevoegen
Taka Turmeric
De hoofdingrediënten van deze thee zijn gebaseerd op de traditionele Ayurvedische keuken.
3.99 €
Toevoegen
Taka Turmeric
De romige kokos, vanille en nasmaak van zoethout maken de Golden Vanilla helemaal compleet.
3.99 €
Toevoegen
Taka Kurkuma Team
Onze waarden liggen in het creëren van een productassortiment zo dicht mogelijk bij de natuur. We hebben alle biologische ingrediënten ingekocht die vrij zijn van schadelijke pesticiden en chemicaliën en die ethisch verantwoord zijn. Onze producten zijn een helende kracht in het leven van mensen, dus dit is van cruciaal belang. De verpakkingen die we gebruiken zijn allemaal duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar. Elk aspect van het product is geperfectioneerd sinds we in 2015 zijn begonnen en we zijn trots om dit vandaag met u te delen.

   Talia & Karen
Over ons
Wij selecteren met zorg mooie en gezonde producten voor in onze webshop..
OPENINGS TIJDEN

U kunt bij ons 24/7  bestellingen plaatsen
Wij proberen uw bestelling z.s.m. te versturen
Vital By Nature
Terug naar de inhoud